Kalender 2020

UITVERKOOP!

De laatste exemplaren van de enige echte Mochilatechniek Kalender 2020 nu  tegen gereduceerde prijs.

Met deze kalender neem ik je elke maand mee een nieuw project in. Je haakt in de bekende mochilatechniek (achterste lus, meeloopdraden) maar het zijn niet de bekende Wayuu tassen die je gaat haken. Je gaat niet alleen katoen gebruiken maar ook acryl of misschien wel wol.

[klik voor vergroten]

Wat krijg je als je deze unieke kalender bestelt? 
– Een prachtige kalender voor het jaar 2020, A4-formaat, rechtopstaand, met een ophangoogje.
EN!!!!
– Exclusief online toegang tot de patronen van de 12 projecten, tips en instructies, en inspiratie in beeld en woord. Deze informatie is niet beschikbaar voor wie geen kalender gekocht heeft!

Prijs UITVERKOOP!

Dit is de prijs inclusief 21% btw en verzendkosten

Nederland: van 13,50 naar 8 euro !!!
België: van 14,40 naar 8 euro !!!

Kalender mét boek Nederland: 28 euro
Kalender mét boek België: 34 euro

Woon je in gemeente Oldambt, Nederland, net als ik? Dan betaal je geen verzendkosten!

 

Leveringstijd

Je bestelt de kalender. Ik tracht binnen 24 uur (op werkdagen) een factuur te sturen. Je betaalt binnen 30 dagen en zodra het bedrag op mijn rekening staat, wordt de kalender op de bus gedaan. De verzending gaat via PostNL binnen Nederland en via Bpost binnen België.

Buiten de Benelux?

Woon je niet in Nederland of België maar wil je toch een kalender bestellen? Laat het me weten via mochilatasnl@gmail.com en ik kijk wat ik voor je kan doen.

Bestellen

Vul het bestelformulier in. Je krijgt een korte bevestiging wanneer het formulier succesvol verzonden is. Zie je dat bericht niet (bij mobiel bestellen blijkt dit wel eens voor te komen), stuur een e-mail naar mochilatasnl@gmail.com. Mocht je binnen 48 uur (weekend niet meegerekend) nog geen mail van me gehad hebben, controleer dan je spambox. Toch geen mail gehad, laat het me weten op mochilatasnl@gmail.com.

Vergissing gemaakt?

Te betalen factuur ontvangen maar vergissing gemaakt? Geen probleem. Stuur binnen 7 dagen na de datum op de factuur een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Ik streef ernaar op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail te sturen. De bestelling wordt ongedaan gemaakt en de factuur geannuleerd.

Factuurdatum verstreken

Factuur niet tijdig (binnen 30 dagen) betaald? Je ontvangt een e-mail met een tweede betalingsverzoek. Als ik helemaal niets van je hoor en er wordt geen betaling verricht, wordt de bestelling geannuleerd. Je naam wordt toegevoegd aan de grijze lijst.

Retourbeleid

“Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen.”

Dit recht op ontbinding gaat in zodra je de kalender ontvangen hebt. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Laat hierin duidelijk en ondubbelzinnig weten dat je van de koop af wil zien. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

-Heb je nog niet betaald, stuur binnen 7 dagen een e-mail en je bestelling wordt zonder meer teniet gedaan. Je hoeft verder geen actie meer te ondernemen.
-Heb je al betaald maar de kalender is nog niet verstuurd dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.
– Heb je al betaald en de kalender ontvangen, stuur een e-mail. Er wordt verwacht dat je de kalender IN GOEDE CONDITIE retour stuurt.  Bij beschadigingen die aantoonbaar niet veroorzaakt zijn door transport vervalt het recht van retour. Kosten voor het terugsturen van de kalender boek zijn wettelijk voor de klant en worden niet vergoed. Is de retourprocedure goed doorlopen dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk na ontvangst van de kalender teruggestort.

Privacybeleid

Het privacybeleid vind je op een aparte pagina onder de gelijknamige titel.

 

 

Deze website draait op cms WordPress, thema Allegiant van CPOThemes.

Colofon

Titel: Tassen haken: mochilatechniek – 10 unieke patronen met uitleg
Auteur: Anja Van Ginneken
Copyright © 2018 Tekstbureau Van Ginneken

KVK 14 1111 19
Plaats: Winschoten – Groningen

Eerste druk: 3 oktober 2018
Drukker: Ipskamp Printing

Genre: Handwerkboek
ISBN 978-90-829203-0-7
NUR 474

Vormgeving

Omslagontwerp: Anja Venema – Feste Communicatie
Vormgeving binnenwerk: Anja Venema – Feste Communicatie
Eindredactie: Annelies Ludwig-Kaan – SterksTaaltje
Foto’s: Linda Perdok – Anja Van Ginneken

Ondersteuning via
Facebookgroep: Tassen haken: Mochilatechniek
E-mail: mochilatasnl@gmail.com

Alle rechten voorbehouden