Boek

Niveau

Ervaring met haken in het algemeen is vereist. Kennis omtrent het haken van tassen in het bijzonder en het lezen van patronen is geen vereiste maar wel handig. De nadruk ligt in “Tassen haken: Mochilatechniek” niet op een gedetailleerde uitleg van de basistechniek. Hiervoor verwijs ik naar de gratis (online) cursus.

Versie

Dit boek wordt verkocht in fysieke vorm als eerste druk, tweede oplage.

Er is ook een e-boek in pdf-formaat. Let op dat dit formaat compatibel is met jouw e-reader of tablet.

Prijs boek

Dit is de prijs inclusief 9% btw en verzendkosten

Nederland: 19,45 euro (15,95 + 3,50 verzend- en administratiekosten)

België: 20,94 euro (15,95 + 4,99 verzend- en administratiekosten)

Bestellen vanuit een ander land? Neem contact op via mochilatasnl@gmail.com.

Prijs e-boek

Dit is de prijs inclusief 21% btw

8,95 euro

Beschikbaarheid

02 juli 2019 : Er zijn geen gedrukte boeken meer op voorraad. Vul je e-mailadres in als je op de hoogte gehouden wil worden wanneer er weer voorraad is. Je e-mailadres wordt volgens privacyregels alleen maar bewaard en gebruikt voor dit specifieke doeleind.

Het e-boek blijft onbeperkt beschikbaar en kan nog steeds besteld worden via Bestellen.

Bestellen

Klik op BESTELLEN en vul het bestelformulier in. Je krijgt vrijwel meteen een controlescherm met daarop je ingevulde gegevens. Zie je fouten, neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier of mochilatasnl@gmail.com.

Ik streef ernaar op werkdagen binnen 24 uur na het ontvangen van de bestelling een factuur op te stellen en te e-mailen. Na het ontvangen van de betaling wordt het boek verzonden met PostNL of Bpost. Het e-boek wordt via WeTransfer toegestuurd en kan gedurende 7 dagen gedownload worden.

Betaling

Te betalen factuur ontvangen maar vergissing gemaakt? Geen probleem. Stuur binnen 7 dagen na de datum op de factuur een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Ik streef ernaar op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail te sturen. De bestelling wordt ongedaan gemaakt en de factuur geannuleerd.

Factuur niet tijdig (binnen 30 dagen) betaald? Je ontvangt een e-mail met een tweede betalingsverzoek. Indien geen betaling verricht wordt, wordt de bestelling geannuleerd en wordt je naam toegevoegd aan de zwarte lijst. Wie lid is van de Facebookgroep wordt meteen verwijderd.

Retourbeleid

“Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen.”

Dit recht op ontbinding gaat in zodra je het boek ontvangen hebt. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Laat hierin duidelijk en ondubbelzinnig weten dat je van de koop af wil zien. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Retour boek

-Heb je nog niet betaald, stuur binnen 7 dagen een e-mail en je bestelling wordt zonder meer teniet gedaan. Je hoeft verder geen actie meer te ondernemen.
-Heb je al betaald maar het boek is nog niet verstuurd dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.
– Heb je al betaald en het boek ontvangen, stuur een e-mail. Er wordt verwacht dat je het boek IN GOEDE CONDITIE retour stuurt.  Bij beschadigingen die aantoonbaar niet veroorzaakt zijn door transport vervalt het recht van retour. Kosten voor het terugsturen van het boek zijn wettelijk voor de klant en worden niet vergoed. Is de retourprocedure goed doorlopen dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk na ontvangst van het boek teruggestort.

Retour e-boek

-Heb je nog niet betaald, stuur een e-mail en je bestelling wordt zonder meer teniet gedaan. Je hoeft verder geen actie te ondernemen.
-Heb je al betaald maar het e-boek is nog niet verstuurd of gedownload dan wordt het volledige factuurbedrag na de downloadtijd van zeven dagen teruggestort op je rekening en je bestelling wordt geannuleerd.
-Heb je al betaald dan treedt het vrijwillige afstand nemen van het Recht op Retour in werking en wordt het factuurbedrag niet terugbetaald.

Privacybeleid

Het privacybeleid vind je op een aparte pagina onder de gelijknamige titel.

Deze website draait op cms WordPress, thema Allegiant van CPOThemes.

Colofon

Titel: Tassen haken: mochilatechniek – 10 unieke patronen met uitleg
Auteur: Anja Van Ginneken
Copyright © 2018 Tekstbureau Van Ginneken

KVK 14 1111 19
Plaats: Winschoten – Groningen

Eerste druk: 3 oktober 2018
Drukker: Ipskamp Printing

Genre: Handwerkboek
ISBN 978-90-829203-0-7
NUR 474

Vormgeving

Omslagontwerp: Anja Venema – Feste Communicatie
Vormgeving binnenwerk: Anja Venema – Feste Communicatie
Eindredactie: Annelies Ludwig-Kaan – SterksTaaltje
Foto’s: Linda Perdok – Anja Van Ginneken

Ondersteuning via
Facebookgroep: Tassen haken: Mochilatechniek
E-mail: mochilatasnl@gmail.com

Alle rechten voorbehouden