Boek

Tassen haken:  mochilatechniek

Het boek “Tassen haken: mochilatechniek” is net zo veelzijdig en uniek als de techniek zelf. Hoewel het boek bedoeld is voor mensen die ervaring hebben met haken, hoef je er niet meteen ervaring met de mochilatechniek voor te hebben. Je krijgt patronen met uitleg en tips over de techniek en hoe je de patronen kan lezen en aanpassen.

De nadruk ligt in “Tassen haken: Mochilatechniek” niet op een gedetailleerde uitleg van de basistechniek. Hiervoor verwijs ik naar de gratis (online) cursus.

Versie

Helaas, het boek is volledig uitverkocht. Het e-boek is wel nog verkrijgbaar in pdf-formaat. Let op dat dit formaat compatibel is met jouw e-reader of tablet.

Prijs e-boek

Dit is de prijs inclusief 9% btw, geen verzendkosten

8,95 euro

Bestellen

Klik op BESTELLEN en vul het bestelformulier in. Je krijgt een korte bevestiging wanneer het formulier succesvol verzonden is. Zie je dat bericht niet (bij mobiel bestellen blijkt dit wel eens voor te komen), stuur een e-mail naar mochilatasnl@gmail.com.

Mocht je binnen 48 uur (weekend niet meegerekend) nog geen mail van me gehad hebben, controleer dan je spambox. Toch geen mail gehad, laat het me weten op mochilatasnl@gmail.com. Ik streef ernaar op werkdagen binnen 24 uur na het ontvangen van de bestelling een factuur op te stellen en te e-mailen.

Na het ontvangen van de betaling wordt het boek verzonden met PostNL. Het e-boek wordt via WeTransfer toegestuurd en kan gedurende 7 dagen gedownload worden.

Betaling

Te betalen factuur ontvangen maar vergissing gemaakt? Geen probleem. Stuur binnen 7 dagen na de datum op de factuur een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Ik streef ernaar op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail te sturen. De bestelling wordt ongedaan gemaakt en de factuur geannuleerd.

Factuur niet tijdig (binnen 30 dagen) betaald? Je ontvangt een e-mail met een tweede betalingsverzoek. Als ik helemaal niets van je hoor en er wordt geen betaling verricht, wordt de bestelling geannuleerd. Je naam wordt toegevoegd aan de zwarte lijst.

Retourbeleid

“Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen.”

Dit recht op ontbinding gaat in zodra je het boek ontvangen hebt. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar mochiltasnl@gmail.com. Laat hierin duidelijk en ondubbelzinnig weten dat je van de koop af wil zien. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Retour boek

-Heb je nog niet betaald, stuur binnen 7 dagen een e-mail en je bestelling wordt zonder meer teniet gedaan. Je hoeft verder geen actie meer te ondernemen.
-Heb je al betaald maar het boek is nog niet verstuurd dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.
– Heb je al betaald en het boek ontvangen, stuur een e-mail. Er wordt verwacht dat je het boek IN GOEDE CONDITIE retour stuurt.  Bij beschadigingen die aantoonbaar niet veroorzaakt zijn door transport vervalt het recht van retour. Kosten voor het terugsturen van het boek zijn wettelijk voor de klant en worden niet vergoed. Is de retourprocedure goed doorlopen dan wordt het volledige factuurbedrag zo snel mogelijk na ontvangst van het boek teruggestort.

Retour e-boek

-Heb je nog niet betaald, stuur een e-mail en je bestelling wordt zonder meer teniet gedaan. Je hoeft verder geen actie te ondernemen.
-Heb je al betaald maar het e-boek is nog niet verstuurd of gedownload dan wordt het volledige factuurbedrag na de downloadtijd van zeven dagen teruggestort op je rekening en je bestelling wordt geannuleerd.
-Heb je al betaald dan treedt het vrijwillige afstand nemen van het Recht op Retour in werking en wordt het factuurbedrag niet terugbetaald.

Privacybeleid

Het privacybeleid vind je op een aparte pagina onder de gelijknamige titel.

Deze website draait op cms WordPress, thema Allegiant van CPOThemes.

Colofon

Titel: Tassen haken: mochilatechniek – 10 unieke patronen met uitleg
Auteur: Anja Van Ginneken
Copyright © 2018 Tekstbureau Van Ginneken

KVK 14 1111 19
Plaats: Winschoten – Groningen

Eerste druk: 3 oktober 2018
Drukker: Ipskamp Printing

Genre: Handwerkboek
ISBN 978-90-829203-0-7
NUR 474

Vormgeving

Omslagontwerp: Anja Venema – Feste Communicatie
Vormgeving binnenwerk: Anja Venema – Feste Communicatie
Eindredactie: Annelies Ludwig-Kaan – SterksTaaltje
Foto’s: Linda Perdok – Anja Van Ginneken

Ondersteuning via
Facebookgroep: Tassen haken: Mochilatechniek
E-mail: mochilatasnl@gmail.com

Alle rechten voorbehouden